Fænø Rundt 2003

Et stævne for Optimister !!

 

Middelfart Sejlklub havde inviteret til stævne den 30. august. I modsætning til de fleste andre stævner er der her tale om en distance kapsejlads rund om øen Fænø i Lillebælt.

 

Fra HoBugt deltog 6 Optimist sejlere.

Vi var så heldige at blive inviteret til at sejle med det gode skib ”Langli” frem og tilbage til Kolding. ”Langli”, der er en ombygget bunker båd, tilhører Henrik Jensen, Morten´s far.

 

”Langli” og skipper Henrik

 

 

Vi tog af sted fra Kolding Sydhavn fredag kl. 18 bevæbnet med Pizza-er, sodavand, chips og slik til den store guldmedalje. For natten lagde vi til ved broen i Paradis-bugten i den østlige ende af Kolding Fjord. Lørdag morgen sejlede vi så det sidste stykke bag om Fænø til Middelfart Marina. Her var der god lejlighed til at studere strømforhold og lægge taktik med sejlerne.

 

Stemningen i Fænø Sund

 

 

Da starten gik kl. 11 var der ikke meget luft og det styrt regnede. Heldigvis øgede vinden, dog uden på noget tidspunkt at nærme sig ønskede styrker, og regnen aftog gradvist i løbet af dagen.

Efter godt 3 timer var alle kommet godt rundt om Fænø og i mål. Efter sejladsen var der god brug for et varmt bad til at optø fingre og fødder.

 

Fra HoBugt deltog følgende:

 

Klasse B:

 

 

Emil, nr. 9

Anna, nr. 20 og Morten, nr. 17

Christoffer, nr 26

 

Klasse A:

 

 

Lasse, nr. 17

Tim, nr. 13

 

 

 

Tak for en god tur til sejlere og hjælpere.

 

Michael