HO BUGT SEJLKLUB

Sejlsportsligaen 2018

10/04-2018

Sejlsportsligaen

Der er oprettet en Facebook-gruppe til HBS Sejlsportsligaen.
Er du interesseret eller har spørgsmål vedr. deltagelse, kan du melde dig ind i gruppen.

Gruppen kan findes ved at søge på Facebook: Ho Bugt Sejlklub – Sejlsportsligaen J70

eller på

Med venlig hilsen.
Thomas Krogsgaard.
Koordinator for Sejlsportsligaen for Ho Bugt Sejlklub.

09/04-2018

Sejlsportsligaen 2018

Trænings dag søndag 15/4 i Horsens i J/70.
Møde tid i Horsens kl. 08.30

Pris for 5 personer, leje af båd søndag og forplejning. (morgenmad og middagsmad) 1200 kr.

Der er også mulighed for at komme til Horsens lørdag ved at der min. er 4 personer tilmeldt.

Tilmelding til Frank Kolding på
3115 9126 eller frankkolding@gmail.com

Seneste onsdag d.18/4 kl. 21.00

09/04-2018

Søndag (8. april) eftermiddag blev der afholdt infomøde vedr. Ho Bugts Sejlklubs deltagelse i ligastævner med bådtypen J/70

Thomas Krogsgaard, som er tovholder, gav en flot og grundig orientering om stævnet og baggrunden.  Thomas er generelt koordinator for klubbens deltagelse og dette meget spændende initiativ hvor der helt sikker vil blive rift om pladserne i de hurtige J/70 både. Interesserede kan læse vedlagte referat og henvende sig til Thomas Krogsgård for yderligere information.

Referat fra mødet vedlagt

Finn Moe Bojsen

04/04-2018

SEJLSPORTSLIGAEN 2018

Husk søndag d. 8-4-2018 kl. 12:00 i sejlklubben.

Infomøde om Sejlsportsligaen.

Jeg har nu også fået kontakt til Horsens Sejlklub, så de der har lyst, har mulighed for at komme til trænings weekend for J/70 sejler, hvor dygtige sejlere og instruktører vil stå til rådighed, allerede næste weekend d. 14-15 april. Der vil være mere om dette til infomødet.

(for yderlig info, se indlæg længere nede)

23/02-2018

Indbydelse til deltagelse i sejlsportsligaen 2018

Hej alle gæve sejlere.

Starten på sæsonen 2018 nærmer sig med dejlige store skridt. Et nyt tiltag for 2018 i Ho Bugt Sejlklub er at vi er tilmeldt Sejlsportsligaen.Jeg holdt et oplæg om dette i slutningen af 2017, hvor mange af jer deltog. Det er nu tid til at i giver tilkende om i har lyst til at deltage. Alle klubbens medlemmer kan deltage. Husk at koordinere med de andre Wayfarer og surf stævner i vil deltage i, inden i afgiver jeres tilkendegivelse.

Sammensætningen af besætninger, mulighed for at træne i bådene og yderlig info tager vi samlet, når vi ved hvor mange der vil deltage.
Prisen for at deltage i et stævne er 500 kr. pr. mand pr. stævne. Dette beløb dækker forplejning og tilmeldingsgebyr.

Næste infomøde bliver søndag d. 8. april kl. 12:00 i Messen i sejlklubben.

Tilkendegivelsen sker via Doodle på følgende link https://doodle.com/poll/y6vp6a5gx864c6ip
Dette er kun en tilkendegivelse til om i har lyst til at deltage, og er altså ikke bindende.
Der skal findes besætninger til alle stævner, da vi ved tilmeldelse til Sejlsportsligaen, som klub har forpligtet os i at deltage i dem alle.
Ved tilkendegivelsen skal i ikke forholde jer til at der måske er 20 der har lyst til at deltage i Århus men ingen i Skovshoved, ligesom i gerne må tilmelde jer alle stævner hvis i har mulighed og lyst til at deltage i dem alle. Koordineringen af dette tager vi på infomødet.

02 - 03 juni - Frederikshavn
23 - 24 juni - Kerteminde
18 - 19 August - Skovshoved
01 - 02 september - Århus

Ved tilkendegivelse må i meget gerne i kommentarfeltet skrive hvilken placering i kunne tænke jer at have på både. I må gerne skrive alle 3 ønsker på, hvis i mener i kan besidde dem alle og gerne i denne rækkefølge: Skipper, rorsmand, gast.
Hver besætning består af 4 mand. Skipperen har det overordnet ansvar, men behøver ikke at være rorsmand.

I har mulighed for at læse mere om Sejlsportsligaen på følgende hjemmeside http://sejlsportsligaen.dk

I kan også læse indbydelsen til Sejlsportsligaen for 2018 og en indbydelse til et stævne for 2017, via linkene her.

Med venlig hilsen.

Thomas Krogsgaard.
Koordinator for Sejlsportsligaen for Ho Bugt Sejlklub.