HO BUGT SEJLKLUB


Neptun Cup - Vejle
29 / 5 / 2014

Igen i år havde sejlklubben Neptun i Vejle arrangeret forårscup, denne gang i helt nye faciliteter i forbindelse med den nye lystbådehavn i den nordøstlige havneende. Det er meget flotte forhold de her har fået, og prikken over i’et var nok deres bådgarage til følgebådene – de sejlede simpelthen direkte ind i en kæmpe garage, og en port kunne herefter lukkes. På vandet midt i optimist-C banen havde de opankret en flyde-ø med tag over, som var udstyret med bænke, borde og toilet, hvor de interesserede kunne følge med i sejladserne – et smart og fornemt tiltag som mange forældre fra HBS benyttede sig af. Man blev transporteret mellem øen og havnen i vores medbragte følgebåd, eller fik et lift med en anden. Vejret viste sig fra sin fine side med omkring 18°C, vekslende skydække, en del sol og skiftende vind 5-10 m/s fra Ø og NØ. Nogle af damerne frøs en overgang lidt på flyde-ø’en og måtte pakkes i tæpper.

Vi deltog med 4 Feva besætninger, Julie og Daniel, Zia og Mikkel, Sofus og Christian L samt Sara og Gaia. Alle havde en skøn dag med mange sejladser - og til efteråret tager nogle af dem nok noget metal med hjem fra Vejle J Optimist-C sejlere havde vi 5 af, Tara, Leonardo, Emil, Anna og Kristian. De synes at vinden i Vejle var drilsk, fordi den på fjorden er meget varierende og springer, men de fik sig en masse erfaring og sejlede flot og havde en god og lærerig dag. Når man tænker på, at alle var i bådene fra kl. 10-16, kun med en lille times middagspause, må man sige at vi har nogle seje sejlere i HBS.

Tak til alle forældre, hjælpere og trænere, der hjalp til med pakning tirsdag og på cup-dagen med at få et godt, sikkert og fornøjeligt arrangement!

På ungdomsafdelingens vegne
Lars


Herunder en lang serie dejlige billeder, der taler for sig selv!

En skøn dag på Vejle Fjord!

Tak til arrangører, forældre og hjælpere!