HO BUGT SEJLKLUB


Grill-aften på Langli

Så oprandt dagen hvor der skulle være grillaften på Langli - og sikke et vejr vi fik til turen. Høj sol, svag vind og god temperatur - se blot påklædningen, det er ikke ofte vi får lejlighed til at sejle så let påklædt, som det fremgår af billederne! Vi kunne måske have ønsket os lidt mere vind, men den stakkels vejrgud har svært ved at gøre os alle tilpas ;-))

5 Wayfarere og en Feva med følgebåd (heldigvis - forklaring følger), det er et ganske pænt fremmøde i denne 'agurketid', hvor mange er på ferie, eller lige kommet hjem, og har en masse grej der skal pakkes ud, vaskes og lægges på plads!


Der fyres op i grillen til en bedre "Langli middag" - bøffer, pølser, ristede grøntsager, salat og hvad der ellers diskes op med. Der er ingen grænser for opfindsomheden når det gælder det kulinariske, synd for de der er gået glip af aftenen!

Sol, grill, godt humør, sejlervenner, Wayfarerjoller og Hjerting i baggrunden - det er bare en superaften på Langli!

Ser det ikke hyggeligt ud ???

Bemærk mågerne i baggrunden, de venter på, at vi skal fortrække fra "deres enemærker".

Det nærmer sig tiden hvor vi skal hjemad, bankerne er ved at dukke op af vandet, der er faldende, så vi må bryde op, inden vi ikke kan slippe fri af grundene. Bådene er med korte mellemrum blevet flyttet længere og længere ud, for stadig at holde sig flydende.

Hjemturen - 0 vind, så heldigvis var der en følgebåd med den enlige Feva jolle ....

.... der ligger som "rosinen i pølseenden"!

foto: webmaster