HO BUGT SEJLKLUB


Ho Bugt Sejlklubs Pinsetur var i  år slået sammen med SWS pinseturen, så der var deltagere fra hele den vestlige del af landet (vest for storebælt)!

Turen gik til Gamborg fjord ved Fænø i Lillebælt. Vi overnattede og fik en formidabel forplejning ved/i Middelfart Sejlklubs klubhus. Fie og John fra Fredericia, meget aktive SWS'ere og sejlere i Middelfart, havde sørget for hele arrangementet på bedste vis. Vi fik nogle skønne dage med masser af sol, ikke så meget vind, men til gengæld en forplejning man husker i lang tid fremover. Ros til Fie og John for arrangementet!

Herunder et udpluk af de mange billeder der blev taget på turen.
Har du billeder fra turen du synes andre skal have glæde af, må du gerne sende dem til mig webmaster@hbsejlklub.dk


Pinseturen 2012

Årets Pinsetur er en af dem som vil gå over i historien og en af dem, som med glæde vil blive trukket frem, hvis vi om mange år skal arbejde med reminiscenser, når vi sidder og skal underholde vort plejepersonale på diverse plejehjem, hvis ikke de er blevet udskiftet med robotter og andet isenkram i velfærdsteknologiens hellige navn. Noget af det vi vil snakke om er Fie og John Goltermanns fantastiske arrangement, hvor intet var overladt til tilfældigheder, og vejret, som viste sig fra den bedste side. Rigtig Wayfarervejr, spændende fra vindstille og 28 graders varme til frisk vind og stadig gode temperaturer. Fra skyfri himmel til en himmel, hvor skyer kom og gik. En herlig dansk sommerweekend med en ekstra mandag. En Pinse, hvor vi smurte os bravt med solcremer med høj solfactor.

Vi mødtes fredag aften og var i Middelfart Sejlklubs dejlige omgivelser, som Fie og John havde lånt til os. Vi har tradition for at holde Pinsetur i HBS-regi et sted østpå, og i år havde vi valgt at holde turen sammen med andre W-sejlere i SWS-regi. Det har vi ikke fortrudt, og måske skal vi gøre dette til en tradition fremover, hvis SWS laver et lignende stævne til næste år for os tursejlere.

Vi nåede op på 25 deltagere med og uden joller, hvoraf de 12 var fra HBS. Der var i alt 10 joller. Det var usædvanligt dejligt og hyggeligt at ses igen og få en lille forsmag på Rantzausmindeugen. Alle fik muligheder for at sejle, og vi havde nogle dejlige ture ned i Gamborg Fjord, Føns Vig, og til Fænø Kalv. Vi fik spadseret på Fænø og set, hvordan en rigmand havde valgt at bygge ”sit gods” på Fænø. Jeg syns, det var dejligt at se, at han havde brugt sine millioner på Fænø i stedet for at føre sine midler ud af landet til et eller andet skattely syd for Alperne.

Det var en herlig Pinsetur og alle vendte gladere hjem, som man jo gør, når man har sejlet Wayfarer. Fie og John havde gjort meget ud af, at det hele skulle være en rigtig god Pinse for os alle, og det lykkedes til fulde. 
Stor TAK til Fie og John. Vi kommer gerne igen!

Masser af W-hilsner og på gensyn

Gunnar Kondrup

W3364 Hawbard  


Se flere beretninger og fotos på wayfarer.dk


foto: Ebbe + Bente/Palle + Jens Konge