Ho Bugt Sejklub

Standerhejsning lørdag d. 10. april 2010

Som det kan ses på billederne skete det i et usædvanligt flot solskinsvejr - lige til at tage ud at sejle i!

Formandens tale til standerhejsningen - klik her!Medlemmerne trækker sammen til standerhejsningen ....

.... standeren gøres klar ....

.... den lille opstrammer gøres klar ....

.... og formanden er i gang med at starte sæsonen ....

.... mens medlemmerne lytter andægtigt ....

.... overraskelsen: formandens digt til den nye sæson!

.... og så kan masten rejses ....

Til top vi standeren hejser
Vi med nakken knejser
Nikker mod vores flag
mens hælen slår et slag
frem en ny sæson titter
vi den hilser med en kølig bitter.


.... og indtage den rette position!

Det er ikke spas og sjov det hele: næstformanden uddelegerer opgaver  ....

medlemmerne går i gang ....

.... en god planlægning er vigtig ....

.... så der bliver ryddeligt i alle rum ....

.... eller indrettet til OPTIMISTERNES sejl ....

.... det midlertidige klubhus rengøres ....

.... med et smil går alting let!

Optimist på udrykning ....

.... og så i gang med gå på mod ....

.... pladsen formeligt summede af aktivitet ....

.... Optimistjollerne blev kørt frem fra vinterhiet ....

.... Hobie Cats blev rigget til ....

.... masten til 'Hobierne' gøres klar!

Formanden tænder op i grillen ....

.... og så sluttes der af med en pølse
- i baggrunden har formanden travlt med at informere pressen!

Formandens tale til Ho Bugt Sejlklubs standerhejsning 2010

Så skete det endelig. Det vi alle har håbet på, men nok ikke ville tro på nogensinde ville ske! Det var en hård barsel, nu håber vi bare på at fødslen bliver smertefri. Kære sejlere og surfere velkommen til sæsonen 2010 og velkommen til byggeriet af det nye klubhus - det er ikke et fatamorgana I er omgivet af - det er en byggeplads  - nemlig den byggeplads der skal danne rammerne om vores sæson.

Det bliver en spændende sæson vi går i møde, hvor vi først skal nyde udsigten fra vand til land inden vi kan diskutere sejladsen med udsigt fra land til vand omgivet af vores smukke klubhus med udsigten over vores elskede Ho Bugt.

Sæsonen byder traditionen tro på masser af aktiviteter. Ungdomsafdelingen har masser af sejlere og allerede inden de første optier er på vandet, kan vi byde velkommen til et sprit nyt medlem af den aldrene optifamilie, nemlig optien givet af Sydbank på aktionærmødet den 17 marts.

Turudvalget har også planlagt den traditionsrige pinsetur, samt andre tilbagevendende årlige begivenheder – så igen et år med hygge og afslapning.

Kapsejludvalget har arbejdet hårdt på at planlægge årets sejladser, og efter lidt trim går startskuddet den 28 april - igen i år veksles der mellem alm. kapsejlads og langdistancesejladser.

Sejlskolen starter op den 3. maj og får nok at se til hvis den skal genoptage successen fra sidste år. Finn og Thomas er stadig i spidsen for mandagssejladserne og som noget nyt forsøges etableret i år - skolesejlads tirsdag og torsdag samme tid som ungdomsafdelingen træner. Søren vil være ansvarlig for disse sejladser. Sejlskoleudvalget håber på at rigtig mange erfarne sejlere vil stille deres ekspertise til rådighed så vi kan udklække et nyt hold sejlere der på sigt køber deres egen båd.

Surfafdelingen byder igen i år velkommen til nye surfere hver tirsdag og torsdag under ledelse af Simon og Sune. Surferne går også en spændende sæson i møde, taget de kommende nye rammer i betragtning. Det bliver nærmest som askepots historie, de kommer fra ingenting og rykker ind på et slot.

Vi holder endnu engang åbent hus grundlovs dag den 5. juni, og vi håber selvfølgelig på at masser af sejlere og surfere møder op så vi kan servicere nysgerrige bedst mulig.

Bestyrelsen har siden konstitueringen i slutningen af november (her kan jeg meddele at der ikke er nogen forandringer i hverken sammensætning eller plads) arbejdet på at gøre sæsonen klar til sejlads, og ikke mindst at inddrage aktivitetsudvalget i klubbens arbejde – dette blev gjort med et efterhånden traditionsrigt møde i februar hvor vi arbejdede på at formulere de forskellige udvalgs arbejdsopgaver.

Jeg har blot tilbage at byde velkommen til en ny sæson - må vi få en god og oplevelsesrig sæson til glæde for alle i Ho Bugt Sejlklub

Til top vi standeren hejser
Vi med nakken knejser
Nikker mod vores flag
mens hælen slår et slag
frem en ny sæson titter
vi den hilser med en kølig bitter.

(Standeren gik til tops og der blev serveret en bitter)

RETUR TIL TOP